Ubeđena da je trudna već 15 meseci

Linda Rivs (50) majka devetoro dece ubeđena je da je u drugom stanju već 15 meseci, iako se na ultrazvučnom pregledu vidi da joj je materica prazna.

Kaže da se beba rita i da oseća udarce, a doktori sa druge strane tvrde da se samo ugojila.

"Rodila sam devetoro dece, valjda znam kako izgleda kada si trudan", neumorna je Linda koja ne veruje lekarima i testovima koji pokazuju da nije u drugom stanju.

Linda je očajna što joj lekari ne veruju i što tvrde da se ugojila i da ima psihički poremećaj. "Niko neće da me shvati ozbiljno. Kažem vam, rodila sam devetoro dece. Imam sve simptome - muka mi je, umorna sam i boli me kičma. Uverena sam da sam trudna, samo što beba raste na pogrešnom mestu", ne odustaje Linda.

Kaže da ne veruje ultrazvuku, jer tad doktori gledaju samo njenu matericu i smatra da je u pitanju vanmaterična trudnoća.

"Tražila sam da mi urade skener, nisu hteli. Lekari su mi prepisali lekove za depresiju, rekli mi da sam luda i debela, a ja to nisam! Čak sam i smršala od maja prošle godine kada je sve ovo počelo", uporna je "buduća majka".

Linda dodaje i da možda postoji mogućnost da nije trudna, ali onda ističe da postoji velika mogućnost da ima rak i ne želi da je lekari samo "otpišu" pod izgovorom da je luda.

Linda nije usamljeni slučaj. Vang Ši iz Tijapinga je navodno trudna 17 meseci, i trebalo je da se porodi u novembru prošle godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom