VIDEO: Rodila troje dece, a nijedno nema njen DNK

Lidija Ferčajld je nakon razvoda s mužem Džejmijem bila podvrgnuta DNK testu da bi joj sud dodelio starateljstvo nad decom prilikom čega se ispostavilo da im ona nije majka.

Ovaj slučaj nije usamljen, a evo pojašnjenja kako je tako nešto uopšte moguće.

"Odbila sam da prihvatim to, ali su svi testovi pokazivali istu stvar. Pitala sam se kako je to moguće. Razmišljala sam da mi nisu zamenili decu u porodilištu, ali sam znala da bi to zvučalo suludo, jer se Džejmijev DNK pokalapao", priča Ferčaild.

Pošto je u trenutku saznanja da nije majka svoje dvoje dece bila u devetom mesecu trudnoće, odlučila je da pažljivo isprati šta se dešava s njenim trećim detetom koje je bilo na putu. Ona je rodila i treću bebu, ali ni njen DNK-a test se nije poklapao. Pomislila je da je u pitanju zavera, ali je onda saznala da nije izolovan slučaj. Karen Kigan je imala istu situaciju sa svoja dva sina.

Kako objašnjava patološkinja Lejn Ul, obe majke su bliznakinje. U matericama njihovih majki postojala su dva embriona, ali su se ona spojila u jedan. Tako su njihova deca dobijala DNK njihovih blizanaca, koji zapravo nikada nisu rođeni. 

Više o njenom stanju možete pročitati OVDE, a u nastavku pogledati i video.

  • DNK

    26.10.2016 18:13
    "Mislim da me muz vara."-kaze plavusa prijateljici.
    "Otkud ti to?"- pita prijateljica.
    "Pa pogledaj nasu decu, nijedno ne lici na njega!"- rece plavusa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom