FOTO: Iz škole doneo obaveštenje za mamu: "Pustite ga da duže igra igrice"

Majka sedmogodišnjeg Nejtana postavila je na internet fotografiju "obaveštenja" iz škole u kom piše da je učiteljica zabrinuta jer mu loše idu časovi video igrica.
FOTO: Iz škole doneo obaveštenje za mamu: "Pustite ga da duže igra igrice"
Foto: Pixabay

 U obaveštenju, koje je očigledno napisao Nejtan, piše:

"Dragi roditelji, Nejtanu svi predmeti, sem predmeta igranja video igrica, dobro idu. Ako ne bude ostajao budan cele noći igrajući igrice, biće izbačen iz škole. Već večeras mu dozvolite da ostane budan. Za igranje igrica može da koristi bilo koji uređaj. Iskreno, škola."

Majka je obavestila Nejtanovu učiteljicu o ovome i njih dve su se slatko smejale njegovoj mašti. Učiteljica kaže da je prethodno i njoj pokazao to obaveštenje.

Majci je od samog početka bilo jasno da je sin pokušao da je prevari, ali ga je ipak, zbog kreativnosti, nagradila time što će mu dozvoljavati da svakoga dana pola sata duže igra igrice.

"Mora da ostane budan pola sata duže kako bi učio za čas igranja video igrica", rekla je ona.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom