Beba se zamalo ugušila zbog loše napravljene cucle

Malena, 18-mesečna beba gotovo se ugušila cuclom.

Srećom, mama je bila blizu i munjevito je reagovala kada je beba počela da se guši i plavi zbog manjka kiseonika.

Gumeni deo cucle bukvalno se otkinuo od ostatka i zapeo u ustima njihove ćerke.

"Bojim se i da pomislim šta bi se dogodilo da joj se cucla tako odvojila usred noći. Ne bismo ni shvatili šta se događa i verujem da naša malena ujutro ne bi bila živa", napisao je zabrinuti tata i sve objavio na Facebooku, kao upozorenje drugim roditeljima da temeljno proveravaju cucle njihovih beba.



Naravno, tata Erl odmah je kontaktirao i proizvođača, odnosno odgovorne ljude u Tommee Tippeeju koji su na njegov upit odgovorili da će dobro istražiti šta se dogodilo. Istovremeno su i od javnosti, odnosno roditelja, tražili da i oni redovno proveravaju stanje cucli.

Malo veće bebe koje već imaju zubiće često njima izgrizu gumeni deo pa se cucle zaista ponekad odvoje u dva i više komada, a to je opasno.

  • Novosadjanka

    14.08.2017 14:33
    Do sada su "Nuk"dude bile sve iste,medjutim sad su se pojavile sa manjom drskom koju beba zaglavi u usta i ne moze sama da je izvadi.Dva puta nam se desilo.Sreca bila sam pored pa sam odmah reagovala.Inace cucla je kupljena u apoteci ,ali bez obzira vidjala sam iste u " rodi,"tempu".Verovatno mala privreda za srpsko trziste(made in nemacka-malo sutra)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom