VIDEO: Bebe su namerno neodoljive

Urednici popularnonaučnog Jutjub kanala ASAP Science skreću pažnju na to da je ljudska "mladunčad", za razliku od većine drugih životinjskih vrsta, potpuno nemoćna, nesamostalna i zavisna od roditelja duži period nakon rođenja.
VIDEO: Bebe su namerno neodoljive
Foto: Pixabay

Naučnici su zaključili da postoje dokazi da su bebe biološki namerno neodoljive, i to zbog svoje velike glave, velikih očiju i čela, kao i zbog meke, mirišljave kože što u ljudima budi sve moguće hormone ljubavi.

Kako tvrde naučnici, činjenica da su nam bebe slatke i privlačne povećava njihovu šansu za preživljavanjem. Što vam se dete više sviđa, veća je šansa da ćete s njime komunicirati, hraniti ga i štititi.

  • Liman

    31.10.2017 22:39
    Ma da ludak
    Molim te da nikad nemas decu, ti si bu****. Da su tvoji roditelji ovako razmisljali, ti sada ne bi kuckao gluposti po internetu. Ili je u tome bas problem?
  • ma da

    31.10.2017 11:21
    Stvarno su "neodoljive". Nekontrolisano vrše nuždu mesecima, zaudaraju na mokraću, izmet i povraćku, pritom stvaraju nesnosnu i neprijatnu buku svojim vrištanjem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom