NASA: Ova biljka je odlična protiv hrkanja

Bilo da problema s hrkanjem imate vi ili osoba s kojom delite postelju jasno vam je koliko besanih noći to može uzrokovati.
NASA: Ova biljka je odlična protiv hrkanja
Foto: Pixabay
Dobra vest je da i tome ima pomoći, a ne morate ulagati u skupe preparate. Dovoljno je da ste bar malo vešti u negovanju biljaka.
 
Iako se inače ne preporučuje držanje biljaka u spavaćoj sobi, s ovom biljkom biste mogli napraviti izuzetak jer navodno sprečava hrkanje.
 
Radi se o ananasu.
 
Naučnici iz NASA-e tvrde da ananas proizvodi više kiseonika i tako poboljšava kvalitet vazduha tokom noći što omogućuje kvalitetniji san i smanjuje hrkanje, piše "Daily Mail".
 
Dovoljno je posaditi ga u teglicu i staviti u spavaću sobu.  
  • Krmenadla sa Podbare

    26.11.2017 20:53
    Sve je to super ali ja imam garsonjeru. Znate li vi koliko to cudo naraste????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom

U Srbiji sve manje brakova i sve više razvoda

Načelnica Odeljenja za demografiju Republičkog zavoda za statistiku (RZS) Gordana Bjelobrk rekla je da je tokom 2022. godine u Srbiji sklopljen 32.821 brak, što je 2.987 brakova manje nego 2011.