FOTO: Tužila vrtić jer su vaspitačice njenoj ćerki depilirale obrve

Deci u jednom američkom vrtiću vaspitačice su čupale obrve, zbog čega su pojedini roditelji tužili tu ustanovu.
FOTO: Tužila vrtić jer su vaspitačice njenoj ćerki depilirale obrve
Foto: Pixabay
Devetnaestogodišnja Alisa Salgado iz Vašingtona prošle nedelje je ostavila svoje dve devojčice na čuvanje u vrtiću "Boys & Girls Club", dok je ona bila u školi i učila za maturu. Kad je pokupila decu na mlađoj je primetila da joj je crveno čelo, ali pomislila je da se radi o ogrebotini ili trenutno iziritiranoj koži od češanja pa tome nije pridavala veliku pažnju. Međutim, kad su stigle kući, koža se još uvek crvenila i tada je primetila da malenoj nedostaje deo obrva i da ih je neko počupao.
 
Pozvala je direktorku vrtića, a tada se još neugodnije iznenadila. Direktorka je navodno pokušala da opravda sebe i svoje zaposlene, ali bezuspešno, što je ovu mladu mamu nagnalo da na kraju tuži i vrtić i osoblje.
 
U toku je istraga, a mama Alisa celu priču iznela je i na Facebooku.
 
"Ja sam rodila svoju ćerku i volim baš sve na njoj, takvoj kakva jeste, a te takozvane žene odlučile su da "isprave stvar" na svoju ruku kako bi je napravile lepšom, onako kako su one zamislile da bi trebalo da izgleda. Njihov čin, garantujem vam, neće ostati skriven od javnosti", napisala je u objavi. 
 
 
Međutim, vaspitačice ne samo da su sredile obrve dvogodišnjoj devojčici, već su istog dana to učinile i dečaku koji još nije napunio dve godine. O tome je na Facebooku izvestila i dečakova majka Glenda Maria Kruz.
 
Radnici vrtića sad su pod istragom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom