FOTO: Slika udovca koji plačući večera uz pepeo svoje supruge dirnula ljude širom sveta

Srceparajuća fotografija na kojoj stariji muškarac večera s pepelom svoje pokojne supruge u restoranu u teksaškom Korpus Kristiju, postala je viralna na društvenim mrežama i izazvala tugu kod mnogih ljudi širom sveta.
Fotografiju je postavila Česidi Gveltni koja je na Dan zaljubljenih večerala sa svojim partnerom u istom restoranu. Ovaj prizor ju je mnogo potresao i podstakao na razmišljanje o bitnim stvarima u životu.
 
"Krivi smo što uzimamo našu drugu polovinu zdravo za gotovo s vremena na vreme. Nekada zbog posla u kojem se trenutno nađemo zaboravimo da poljubimo tu osobu na odlasku ili kažemo volim te, te ne primećujemo kako te male stvari znače mnogo našoj posebnoj osobi", napisala je.
 
Muškarac je čak naručio dve čaše vina i jednu stavio ispred staklene boce u kojoj se nalazio pepeo. Zaplakao je kada je večera stigla.
 
"Ova fotografija govori glasno i možda će vas zaboleti kao mene. Volite svoje partnere dok imate priliku, nikada ne znate šta će vam sutra doneti ili oduzeti", kazala je Gveltni.
 
Fotografija je dobila na desetine hiljada lajkova, deljenja i komentara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom