Japanac dobio starateljstvo nad 13-oro dece koje je rodilo devet surogat majki

Tajlandski sud dodelio je danas Japancu starateljstvo nad 13-oro dece, koje je dobio sa devet surogat majki.
Japanac dobio starateljstvo nad 13-oro dece koje je rodilo devet surogat majki
Foto: Pixabay
Njemu je dodeljeno starateljstvo zbog finansijske sigurnosti i ubedljivih dokaza da toliko dece nema veze sa trgovinom ljudi.
 
Sud navodi da neimenovani 28-ogodišnji Japanac, godišnje od jedne velike japanske firme prima više od tri miliona dolara. Njegov plan je, kako navodi sud, da decu odgaja u Japanu, a još dece ima u Kambodži.
 
Slučaj, koji je danas okončan na sudu, traje još od 2014. godine, kada je tajlandska policija otkrila 13 beba i devet surogat majki koje su živele sa Japancem.
 
On se od 2015. godine borio za starateljstvo nad decom, koja su po otkriću policije odvedena u domove za nezbrinutu decu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom