VIDEO: Saznao da mu sin maltretira drugu decu pa ga naučio lekciju

Majkl Jager sa Floride kaznio je svog 13-godišnjeg sina Džejkoba nakon što je saznao da maltretira druge učenike.
Otac je bio iznenađen kad je čuo da je upravo njegov sin nasilnik od kojeg strahuju učenici u školi, ali odlučio je da iskoristi to iskustvo i natera ga da shvati šta je uradio.
 
Majkl je sina naterao da stoji na autobuskoj stanici držeći znak na kojem piše "Ja sam nasilnik. Trubi ako mrziš nasilnike". Neki su trubili da pokažu slaganje s natpisom, ali drugi su zaustavljali automobile kako bi porazgovarali s 13-godišnjakom i njegovim ocem.
 
"Hteo sam da ga naučim lekciju i osramotim tako da zna kako su se osećala ta deca koju je maltretirao", rekao je otac dodajući kako se ne slažu svi s načinom kako je kaznio sina. "Jedna žena se zaustavila i ispsovala mi svu rodbinu. Po mom mišljenju, ja sam postupio ispravno, ali naravno da ne mogu svima ugoditi", kaže Majkl.
 
Na sreću, Džejkobov otac uspeo je u svom naumu i njegov sin je okrenuo novu stranicu u životu i počeo da pomaže deci koje trpe zlostavljanje, ali i da upozorava zlostavljače da prestanu sa svojim ponašanjem.
 
"Nikad ne znate kroz šta neko drugi prolazi. Ako si nasilan i ako imaš nešto u sebi što moraš da izbaciš, potraži pomoć školskog savetnika ili psihologa", kaže Džejkob.
 
  • Slanina

    03.05.2018 08:49
    @RVosha
    Ove, sto na svaku vest gledaju kako to da povezu sa Srbijom i da pljunu sami po sebi, treba posebno izucavati da shvatimo problem i da im se pomogne. Evo, ja sam roditelj, imam sina i u potpunosti podrzavam sto je ovaj otac uradio. Ne, ne bih pohvalio svog sina da je nasilnik, nemam taj problem u glavi kao ti.
  • ns

    02.05.2018 17:28
    Mene je u tom uzrastu, moj naterao da vratim zlatni privezak rođaki i da se izvinim. Trauma, ali me izlečio zauvek.
  • Pera

    02.05.2018 09:43
    ?!
    Imam slican problem i upravo ovih dana razmisljam sta da radim. Mozda ovo stvarno nije lose resenje!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom