Porodica iz Velike Britanije očekuje 21. dete

Sju (43) i Noel Redford (47) iz Velike Britanije, zasnovali su najbrojniju porodicu u Velikoj Britaniji koja očekuje svog 21. člana, prenose britanski mediji.
Ovaj par je prošle godine dobio 20. dete, a kada se prošle godine u septembru rodio Arči, rekli su da su zadovoljni što su zaokružili broj, te istakli kako je on poslednji.
 
Bračni par iz grada Morkamba prvog sina su dobili pre 28 godina, kada je Sju imala samo 14.
 
Najmlađem Arčiju su prošle godine braća i sestre dali ime jer roditelji više nisu imali ideja. Ova porodica svakodnevno opere devet mašina veša, a mesečno potroši 30 flaša tečnog deterdženta.
 
Trenutno žive u velikoj kući vrednoj 240.000 funti, nekadašnjem domu za stara i bolesna lica, koju su kupili pre 11 godina. Sju i Noel već imaju i troje unučića koje je rodila njihova 24-godišnja kćerka Sofi.
  • Anon

    04.06.2018 06:48
    Xxx
    A da im neko pokloni kondome?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom

U Srbiji sve manje brakova i sve više razvoda

Načelnica Odeljenja za demografiju Republičkog zavoda za statistiku (RZS) Gordana Bjelobrk rekla je da je tokom 2022. godine u Srbiji sklopljen 32.821 brak, što je 2.987 brakova manje nego 2011.