U vrtiću je pitali kada će ćerku oblačiti u žensku odeću, njen odgovor oduševio mnoge

Postoji mnogo stvari oko kojih morate brinuti kad dete ostavljate u vrtiću, ali modni ukus vaspitačica koje čuvaju vaše dete ne bi trebalo da bude jedna od njih.
Stiv Rold iz danskog Nordbya na Redditu je podelio situaciju koju je njegova žena Džesika doživela kad je došla u vrtić po njihovu ćerkicu. 
 
"Pre nekoliko dana je jedna od starijih vaspitačica u vrtiću mojoj ženi rekla da bi našu ćerku trebalo da oblači 'kao devojčicu' ili da joj stavi mašne u kosu kako bi druga deca znala da se radi od devojčici. Nikad nismo bili uvređeni ako neko pomisli da je naša ćerka dečko", ispričao je Stiv za Babble. 
 
Džesika se nije obazirala na ovaj seksistički komentar, ali je odlučila da je malo "troluje", a Stiv je na Redditu objavio njen odgovor u samo jednoj fotografiji. 
 
Ekipa na Redditu bila je oduševljena ovim potezom, a neki su podelili slična iskustva. 
  • Čučuk Stana

    21.08.2018 12:40
    Moju najmlađu ćerku dok je išla u vrtić pre samog nastupa (deca od 4 godine igrala neko kolo), neko druženje na Spensu- svi vrtici Novog Sada, vaspitačica tako nakinđurii, još je i našminka da bi ličila na devojčicu (pravdala se posle a bolje da je ćutala) da sam je ja jedva prepoznala sa tribina...izludela sam....sva sreća pa su imali da igraju još jedno kolo... u tri reči smo se razumele!!
  • Terješkova

    21.08.2018 12:24
    Nikada mi nije bilo jasno zašto se mnogi izvinjavaju kada pomisle i kažu: jao kako sladak dečkić.... i kad čuju da je devojčica počinje bujica od izvinjenja....jao izvinite nisam znao, nisam hteo...nisam.... a kad vide dečaka sa recimo dugom kosicom ili loknicama: jao sladak je kao devojčica!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom