VIDEO: Dečak uzeo BMW roditelja da provoza devojku, mama ga stigla i pretukla kaišem

Kada je jedan 13-godišnjak iz Teksasa rešio da uzme automobil bez pitanja, nije ni slutio da će postati hit na internetu.
VIDEO: Dečak uzeo BMW roditelja da provoza devojku, mama ga stigla i pretukla kaišem
Foto: Pixabay
Mladi Aron Kampero odlučio je da svoju devojku provoza u novom BMW-u svojih roditelja, a njegova mama je rešila da se pobrine da se tako nešto više nikad ne ponovi, pa je u potragu za odbeglim sinom ponela kaiš za pantalone.
 
Njegova sestra Liza je trenutak u kojem ga se mama dočepala snimila mobilnim telefonom i objavila na Tviteru.
 
Liza je tokom potrage takođe objavila fotku kaiša koji je mama ponela da "mu ispraši guzu", a na snimku vidimo kako majka svojim autom stiže sina i viče na njega da odmah stane. Nakon što ju je poslušao, besno je odmarširala do automobila, otvorila vrata i izmlatila ga.
 
 
 
  • Radivoje

    07.08.2019 08:26
    Kais
    Pa detetu ako kazes nemoj on ce to olet da radi. Zato moja majka skine kais propisno olesi, pa da vidiš kako može sve lepo. Ne slažem se da dacu treba ubijati. Ali 3,4 puta u životu prut ili kaiš nece škoditi
  • Kaćanka

    18.10.2018 21:02
    Srecna
    Najzad ličim na Amerikanku....tako sam i ja lemala...dva tri puta do 14 godine....postali ljudi u pravom smislu reči!!
  • Novosadjanin

    18.10.2018 11:28
    @Nasilje je pogodio(la) poentu.
    Batinama samo dajete (los) primer svojoj deci kako se resavaju probleme, a ujedno im stavljate do znanja da je u redu tuci nekoga ukoliko se ne ponasa po tvojoj volji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom