Turistička agencija sa kojom ne znate gde putujete

Turističkih agencija i internetskih stranica koje vam pomažu u planiranju putovanja nigde ne nedostaje. U moru sličnih, tu i tamo "izroni" neka koja se zbilja razlikuje od ostalih.

Sa svojim kancelarijama u Kaliforniji i Meksiku, ali uslugama koje pruža po čitavom svetu, nastao je Jubel, koji svojim putnicima nudi put iznenađenja.

Jubel stvara personalizovana putovanja bazirana na odgovorima koje klijenti ostave u upitniku. Nude šet mogućih "puteva": Kulturno, Zabavno (Party Purist), Morsko, Aktivno u prirodi, Ležerno u prirodi i Jubeler kao mešavinu svih navedenih.

Nakon što odaberete jednu od ponuđenih šest opcija, pošalju vam upitnik u kojem, između ostalog, napišete koja biste mesta voleli da posetite i koja želite da izbegnete. Možete da stavite i kakav tip smeštaja i prevoza više volite.

Kada Jubel proanalizuje podatke, pošalje vam dve ponude s okvirnim opisom plana putovanja, vi odaberete onu koja vam više odgovara i platite put. Nekoliko nedelja pre putovanja pošalju vam "Paket Jubel", koje sadrži vašu aviokartu i informacije o hotelu.

Tek kada stignete na odredište, dobijate dodatne informacije o onome šta vas čeka odnosno kovertu s aktivnostima koje su za vas isplanirali.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja