Voz "Romantika" od subote ponovo na relaciji Beograd - Sremski Karlovci

Letnja sezona saobraćaja muzejsko-turističkog voza "Romantika" počeće u subotu, 29. aprila, saopštila je "Srbija Voz" a.d.
Voz "Romantika" od subote ponovo na relaciji Beograd - Sremski Karlovci
Foto: 021.rs
Tokom letnje turističke sezone, voz "Romantika" saobraćaće na relaciji Beograd-Sremski Karlovci-Beograd. U kompoziciji su vagoni I, II i III razreda, vagon restoran i vagon za bicikle. 
 
Polazak iz Beograda predviđen je u 9:36 časova, a povratak iz Sremskih Karlovaca u 18.03 časova. 
 
"Srbija Voz" a.d. poziva ljubitelje železnice, turiste i sugrađane na atraktivno i romantično putovanje u sačuvanim i restauriranim garniturama voza iz tridesetih godina prošlog veka. Cene povratne karte za ovu nesvakidašnju vožnju su pristupačne, te je za III razred potrebno izdvojiti 308 dinara, za II razred 370, a za I razred 444 dinara. 
 
Za decu i penzionere za II/III razred cena povratne karte iznosi 222 dinara. Sve informacije i red vožnje voza "Romantika" mogu se naći na veb sajtu "Srbija Voz" a.d.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja