VIDEO: Aviokompanija na svojim letovima uvodi koncerte uživo

Američka aviokompanija Southwest Airlines za svoje putnike je uvela koncerte uživo tokom letova.
VIDEO: Aviokompanija na svojim letovima uvodi koncerte uživo
Foto: Pixabay
Kako bi putnicima putovanje bilo što ugodnije, Southwest je uveo koncerte uživo na određenim letovima. Projekat je osmišljen u saradnji s kompanijom Warner Music Nashville.
 
Onima koji žele da slušaju muziku tokom leta ovaj potez Southwesta će odgovarati, ali oni koji žele samo da odmaraju u relativnoj tišini imaće malih problema.
 
Ideja Southwesta se odnosi na nastavak Live at 35 serije koncerata, koja je počela 2011. godine. Kompanija je sada pokrenula novu seriju koncerata, a poslednji je nastupao kantri pevač Devin Doson.
 
Video objavljen na Jutjubu prikazuje zadovoljne putnike koji snimaju nastup, ali bilo je i dosta negativnih komentara na Tviteru, a neki unapred poručuju Southwestu da ne žele koncerte.
 
  • turista

    01.11.2017 09:59
    Odlicna ideja.
  • Paja

    01.11.2017 08:21
    Jednog dana
    Ne, ne ne.... dok ne bude plaćene prostitucije na letovima, ne priznajem ništa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.