Podstiču putnike da odnose predmete iz njihovih aviona

Od 21. do 26. decembra svi putnici poslovne klase Virdžin atlantika biće podsticani da sa svog leta kući ponesu posudice za so i biber, koje su samo za ovu priliku napravljeni u prazničnoj crvenoj boji.
Ova avio kompanija prestala je 2011. da u prvoj klasi koristi posudice za so i biber u obliku malih aviona, zato što su putnici te predmete krali u velikim količinama.
 
Kompanija je, međutim, godinu dana kasnije vratila te posudice nazvane Vilbur i Orvil, a na njima je pisalo "ukradeno iz Virdžin atlantika". Iako je natpis trebalo da zaustavi kradljivce, to se nije dogodilo i slanici su kradeni i dalje, da bi neki od njih završili na iBeju gde su se prodavali za 20 dolara.
 
"Kada smo uključili Vilbura i Orvila u ponudu, nismo ni sanjali da će postati tako voljeni. Iako je posada pazila na posudice, hiljade njih ukradeno je tokom godina s naših letova", rekao je izvršni potpredsednik Mark Anderson.
 
Na letovima ove kompanije kradu se mnogi predmeti, a osim slanika, popularne su i šoljice, pokrivači, pribor za jelo, sapun i kreme za ruke.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja