VIDEO: Slon katapultirao turistkinju koja je htela da ga opere

Kada je slon u vodi i pokušava da se rashladi, ne prilazite mu.

To je lekcija koju je naučila turistkinja na Tajlandu.

Turistkinja je prišla slonu i pokušala da mu opere surlu, ali je on očigledno smatrao da mu samo smeta, pa ju je kljovama snažno "katapultirao" u vazduh, nakon čega je završila na tlu.

"Slon mi je omiljena životinja, imam figurice kod kuće i na poslu, odeću i posuđe s motivima. Poseta slonovima je trebalo da bude vrhunac mog putovanja, a želela sam i tetovažu. Međutim, odustala sam nakon ovog iskustva. Ranije sam volela slonove, a sada ih se plašim", izjavila je turistkinja.

Teme

slon
  • m

    13.02.2017 16:46
    ranije je volela slonove a sada ih se plasi...svasta...nadam se da ih jos voli iako se plasi,tj.da shvata da je njen strah uzrokovan njenom nepromisljenoscu,trebala se i ranije plasiti,ali to svakako nema veze sa time da li ih voli ili ne...licno ne poznajem ni jednog slona,ali ovi uslovni ljubitelji mi idu na zivce sa svojim nepredvidivim ponasanjem i jos posle okrive zivotinju sto se ne ponasa u skladu sa njihovom mastom...ljudi ostavite zivotinje na miru...

    @veganka-ni slon njoj ne pere surlu,tako da nema ljutnje,zar ne?
  • Veganka

    12.02.2017 12:29
    Sledeci put neka se seti da se pre prilaska slonu ne koristi parfem, dezodorans, gel za tuširanje i sl.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.