Putnik izgubio zmiju u avionu

U avionu na lokalnom letu na Aljasci pronađena je zmija koju je ostavio putnik sa prethodnog leta nakon što je napustio letelicu.
Bledo-žuta zmija dugačka oko jedan i po metar prijavljena je kao kućni ljubimac i ostavljena u nosiljci, navodi BBC.
 
Putnici na letu iz Anijaka ka Enkoridžu za zmiju su saznali kada je pilot rekao: "Ljudi, imamo zmiju u avionu, ali ne znamo gde se nalazi".
 
Neimenovani putnik prijavio je posadi aviona da je izgubio kućnog ljubimca kada je izašao iz aviona i naveo da je zmija možda ostala na povratnom letu ka Enkoridžu. 
 
Zmiju, koja nije otrovnica, prvi je uočio dečak dok se peo na sedište, a prema rečima njegove majke, nije bilo velike panike među putnicima.

Teme

zmija
  • Pljuc iz kokpita

    22.03.2017 15:07
    A onda joj je vešta stjuardesa stavila soli na rep i tako je skembala!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.