Devojka kupila psa, koji je zapravo lisica

Jedna Kineskinja je u lokalnoj prodavnici kućnih ljubimaca za 160 evra kupila štene psa, ali se kasnije, kada je "pas" malo porastao, ispostavilo da je u pitanju - lisica.
Žena je mislila je da kupuje psa, japanskog špica. Iznenadila se kada je shvatila da njen pas uopšte nije pas.
 
S tri meseca pas je prestao da jede hranu za pse, a nikada nije ni lajao. Krzno mu je postajalo sve deblje, rep sve duži, a drugi psi ga nisu prihvatali, pa je uvek morala da ga drži na povocu. "Vlasnici drugih pasa rekli su mi da to nije pas, pa sam zato potražila stručno mišljenje", ispričala je za jednu kinesku televiziju.
 
Devojka je ljubimca odvela u zoološki vrt i tamo saznala da je zapravo kupila - lisicu. Nakon toga je odlučila da će je dati zoološkom vrtu kako bi živela u "prirodnijem okruženju", prenosi Večernji list.
  • No problem

    11.05.2018 12:41
    Nikakav problem... pojesce oni to ako im se ne dopada... bio pas ili lisisca :)
  • Laki

    10.05.2018 23:48
    Poznato
    Ono kad platiš gurmansku a serviraju ti redovnu pljeskavicu :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.