Seljani iz osvete ubili 300 krokodila

Meštani jednog sela u Indoneziji, naoružani noževima, čekićima i toljagama, ubili su svih 292 krokodila iz osvete zbog smrti muškarca, kojeg je ubio krokodil na jednoj farmi krokodila, izjavio je lokalni zvaničnik.
Seljani iz osvete ubili 300 krokodila
Foto: Pixabay
Šef Agencije za zaštitu prirodnih resursa Indonezije u Zapadnoj Papui kaže da je 48-ogodišnja žrtva ušla na farmu krokodila i da je verovatno skupljala travu za stoku, pre nego što su ga životinje napale.
 
"Zaposleni je čuo nekog da vrišti i zapomaže, brzo je otišao tamo i video da krokodil nekog napada", naveo je u saopštenju.
 
Nakon sahrane muškarca u subotu, meštani su ušli na farmu i ubili sve krokodile, dodao je on.
  • JovaNS

    16.07.2018 14:20
    Ko će vlasniku nadoknaditi štetu zbog budale? I još desetak budala koje su rešile da osvete prvu budalu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.