VIDEO: Kit iskočio iz mora pored turista

Turisti koji su se ukrcali na brod u Gustavusu na Aljasci, kako bi posmatrali grbave kitove, nisu ni slutili da će ovu životinju moći da vide sa veoma male udaljenosti.
Naime, jedan kit je iskočio iz mora i ponovno zaronio tik uz brod, i tom prilikom je veoma obilno poprskao sve koji su se našli na palubi.
 
Neverovatna scena oduševila je sve prisutne, ali u istom ih je i uplašila jer su ubrzo postali svesni da je ogrmona životinja mogla lako da potopi brod, samo da je skočila koji centimetar bliže. 
  • emI

    27.08.2018 06:48
    Kit: "BOMBAAA!"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.