Autor: Novosti

Život
16.07.2017.
20:01
Potencijalna bomba u stanu, smrtonosna zamka iz kupatila, samo su neki od zastrašujućih sinonima za aparat bez kog nijedno domaćinstvo ne može - bojler.
  • Majstor

    16.07.2017 21:37
    Bojler
    A kolko je njih u zadnjih deset god stradalo od bojlera ? desi se da pukne a ja za 20 god karijere a dosta sam ih izmenjo nikad ni cuo ni pročito da je ikog ubio
  • Miloš

    16.07.2017 20:25
    ISPRAVAN bojler se apsolutno NE MORA isključivati prilikom tuširanja. A to vam je i potvrdio čovek u tekstu. Takođe vas ispravne instalacije sklopka i osigurači štite, ako se i desi da i bude nešto sa bojlerom. Ne razumem samo šta je mislio pod time da se kaloriferi i ostalo moraju isključicvati kad je bojler uključen. Možda je mislio prilikomtuširanja a to bi trebalo da se podrazumeva. Bilo koji neizolovani električni aparat uključen na mrežu može da vas ubije zbog pare ili vode. A fenovi i kojekakve grejalice to svakako jesu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna