Autor: Tanjug

Život
23.07.2017.
10:29 > 10:17
Čitav niz proizvodača pravi proizvode slabijeg kvaliteta za zemlje istoka Evrope i to je konačno došlo i u zapadne medije.
  • baba jaga

    28.07.2017 09:03
    na taj kvalitet kucne hemije kad izdosipaju 30% vode , a ti mislis ariel, lenor.. pa to nema veze s vezom....a sto se tice hrane kupujmo domace ljudi jer je i uranium iz vinche zdraviji od uvoznog
  • dzo

    27.07.2017 00:02
    poenta
    Ne postoji slabiji kvalitet vec se ceo proizvod drugaciji od sasvim drugih JEFTINIJIH sastojaka prodaje pod istim imenom a to je prevara pa makar bila i za istocno evropljane.
  • Ivan

    23.07.2017 18:42
    Ubedljivo najgori kvalitet je roba pravljena za americko trziste. Od Nutelle do Knorra, ukus je oduran u odnosu na isti proizvod kupljen u Evropi. Samo ovde se niko ne buni jer bolje nikada nisu ni probali.Nije cudo da imaju toliko izdeformisanih i gojaznih ljudi, kljukaju ih steroidima, konzervansima i raznim kancerogenim uljima od detinjstva
  • Мунгос

    23.07.2017 17:38
    @ Nasumica,
    У том смислу,ови из источноевропског би могли да се сматрају срећним. А као буне се. Незахвалници једни.
  • Nasumica

    23.07.2017 16:15
    Sva ta roba za istočnoevropsko tržište je daleko boljeg kvaliteta od onoga što se može naći u Srbiji.
  • Navika

    23.07.2017 13:57
    Kada bi se ljudi malo obrazovali, malo poradili na svojoj dobrobiti i zdravlju, ne bi kupovali ni jedan keks, ni jedan suhomesnati proizvod, jer ni jedan sastojak u njima nije zdrav. Ali, navika je čudo, ma koliko bila loša.
  • Milan

    23.07.2017 13:13
    koliko para toliko muzike
    Cinjenica poznata od pamtiveka je da svaka roba ima svog kupca. Kvalitet proizvoda zavisi pre svega od zakonske regulative koja u toj zemlji vazi za taj proizvod.,nju svi manje vise postuju. Proizvod mora da bude mikrobioloski ispravan i ispod toga se neide (kaznjivo) Nije problem da se napravi naj kvalitetniji keks eurokrem fermentisana kobasica, Samo je pitanje cene tog proizvoda i ko ce to kupiti. Nasi preradjivaci su se prilagodili tome, tako rade, posluju i zaradjuju. Siromastvo je nas mnogo veci problem.
  • lala

    23.07.2017 12:02
    crnjak
    Pitajte Matijevica od cega on pravi suhomesnate proizvode..
  • Deks

    23.07.2017 11:09
    Nema velike razlike u kvalitetu proizvoda u zapadnoj Evropi npr. Nemačkoj sa kvalitetom proizvoda u srednjoj i ističnoj Evropi. Navodi se primer nemačkog keksa sa navodima o keksu lošijeg kvaliteta sa palminim uljem. Da li ste znali da bar 80% konditorskih proizvoda na policama nemačkih prodavnica sadrži palmino ulje? Živeo sam u Nemačkoj i dobro znam da je prava umetnost naći tamo neki kvalitetan keks bez palminog ulja. Sličaj je slučaj i sa čokoladama. Zanimljiv je primer margarina. I tamo i ovde ima gomile nekvalitetnih margarina takođe punih palminog ulja iako se tamo bar može naći neki kvalitetan sa suncokretovim i repičinim uljem kao i biljnim estrima. Ali razlog zašto kod nas nema takvih kvalitetnih margarina je isključivo to što te vrste nisu ni stigle do našeg tržišta, niko ih ne uvozi.
  • ovca

    23.07.2017 10:58
    Sta li tek mi u Srbiji placamo debelo, pitam se...
  • Мунгос

    23.07.2017 10:37
    Овде нешто није у реду. Немци их чине срећним, а они се буне.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna