Autor: Index.hr

Život
08.04.2018.
23:09 > 12:15
Radoslav Cerkavski (36) u SAD-u osuđen je na 10 godina zatvora jer je toliko brutalno prebio svog psa, nazvanog Papi Do, da je pas morao da bude uspavan.
  • gari

    09.04.2018 00:47
    @Vlasnica i @Bla
    Nisu problem savesni vlasnici pasa koji vode računa o ljubimcima. Ja se prijatno iznenadim kad vidim da neko u gradu učini to što Vi pominjete - skupljanje izmeta. Da ne govorim o vodanju pasa bez korpe, i puštanju istih da se istrče po ulici. Jel da pomenem onog momka što ne labavo držao onog Akitu (ili je bila neka slična rasa) na povocu kad se on otrgao naglo, i napao dete?

    I da, kućni red nije izmišljen bezveze. Ako Vi možete da trpite tu decu iznad vas, to ne znači da svi ostali stanari treba i mogu da trpe Vašeg psa kad treba da se odmaraju. Neko se probudi, i posle jedva opet zaspi, sutra ide umoran na posao. (Nisam među njima, ali ima ih, i to treba poštovati.) Ali to nije razlog da ne držite psa, već da ga naučite da ne laje bezveze. Ako ne umete, ima mnogo literature o tome tome, a postoje i dreseri.
  • Bla

    08.04.2018 21:21
    Za Anu
    Imam komsije iznad sebe. Dvoje male dece. Kada krenu da trce po stanu, luster se trese. Nije uvek prijatno, narocito u popodnevnim satima kada dodjem mrtva umorna sa posla, ili nedeljom uvece, ali to su deca! I nikad se nisam zalila. Isto tako, imam psa, koji zalaje kada se cuje neko ispred vrata hodniku, ili kada zazvoni zvono na vratima. Ne vidim zasto bi se neko zalio na mog psa. Znam da ce sad dusebriznici reci da je ruzno uporedjivati, ali neko od nas ne moze da ima decu, ili prosto ne zeli i ta zivotinja im je clan porodice. Tako da mislim da ste Vi, Ana, jedna veoma ogranicena osoba!
  • Odin

    08.04.2018 16:23
    Ajmeeee
    Ovu Anu su roditelji opako sredili :(((
  • Vlasnica

    08.04.2018 14:32
    Za Anu
    Čim se pojavi bilo kakva vest o psima momentalno krenu komentari poput Vaseg. Nikakve veze nemaju sa pričom o zlostavljanom psu. Imam psa, vodim ga na povocu, pokupim izmet posle njega, ali me Vi i svi poput Vas gledaju kao da sve radim suprotno. Treba da potrudimo da vidimo i pozitivne stvari, mi sami cemo biti bolji. Hajde primetite oko sebe i ljude koji pokupe izmet, koji vode psa na povodcu, koji se trude da ne ugrožavaju druge. Nismo svi isti.
  • Orwell Vegan

    08.04.2018 14:24
    Istina
    Od kukanja nema nista. Americki aktivisti postizu rezultate zato sto rade, a ne mrse okolo u prazno. Za zivotinje kao i za sebe treba se boriti.
  • Ana

    08.04.2018 12:39
    Vlasnik
    Treba osuditi i vlasnike koji ugrozavaju ostale ljude svojim ponasanjem. Puste pse da seru i pisaju tamo gde mi prolazimo i gde se deca igraju. A s lanca da ne pricam . Vlasnic drze lanac u ruci a pas trci i napada postene prolaznike.Ja sam za edukaviju vlasnika jednom godisnje i za zabranu drzanja kucnih ljubimaca u stanovima. Oni uznemiravaju pstale stanare svojim lajanjem ,trose vodu, smraf se siri jodnikom itd. To je luksuz.
    ..
  • Bljuc

    08.04.2018 11:30
    Sto s' ono kaze: nase gore list...
  • Sistem

    08.04.2018 11:04
    Kod nas potrovali pola ptica po Vojvodini i - nikom nista .
    Zato smo tu gde jesmo a Ameri tu gde jesu.
  • Nana NS

    08.04.2018 10:57
    Tako
    bi trebalo i kod nas. Najstrože treba osuditi mnogobrojne zlostavljače životinja. Šta su ti jadne dušice toliko mogle zgrešiti da ih neko prebije na smrt? Tuku ih, izbacuju na ulicu kad im dosade. ..Kada će se već jedanput neko uozbiljiti i strogo početi da kažnjava ljude koji se tako ponašaju...Postoji li u NS neki dežurni teleon da možemo takve da prijavimo... Napuštenih, nesrećnih i izgladnelih pasa je pun ovaj naš grad. Tuga jedna....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna