Autor: Index.hr

Život
22.07.2018.
09:36
Prezasićenost turizmom u omiljenoj španskoj destinaciji Palmi de Majorki ne prestaje.
  • Milan

    22.07.2018 18:42
    Majorka je predivna za odmor, Španci sjajni domaćini,ali jedini problem su upravo pijani i nekulturni Nemci. Drago mi je da su Španci rešili da reše ovo pitanje.
  • kimi

    22.07.2018 17:55
    Tako i treba!!
    Imaju svoju kucu pa nek se tamo heftaju zderu drogiraju na ulici ,nek ih svoji gledaju, a ne dodjes u goste negde pa se ponasas ko najprimitivnija zivotinja!
    Samo pokazuje koliko su te zapadne "vrednosti" fejk .. sve kao fino kulturno, dok ne odu od kuce ... a ni novi drugi nisu bolji, prvo im dopustali da se nakantaju love, a sad im kao od jednom smeta ... Ali to vam je nas voljeni demokratski zapad, put fejkova i laznih moralista, sve po potrebi naravno, zavisi kako momenat nalaze.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna