Autor: BBC News na srpskom

BBC
22.05.2019.
09:50 > 10:21
Za mnoge ljude, izrazi kao što su dezinformacija i „lažne vesti" pojavili su se na radaru tek posle američkih predsedničkih izbora 2016. godine.
  • /

    22.05.2019 15:12
    /
    doci ce dan kada ce se videti da rusi placaju i merkelovu
  • Мунгос

    22.05.2019 12:17
    Превише су Руси скромни и плашљиви.
    Па неће Европа да бира Русе за своје посланике, бираће Европљане, чему страх на обе стране?
    Када би неко мене оптужио да се мешам у Европске изборе, ја бих био пресрећан што људи препознају моје способности да користим демократско право мешања у изборе неке јаке демократске цивилизације.
    Ја дуго тражим одговор на једно питање: Да ли су комунисти преузели систем и изразе као што су „комесар“, „комитет“,…. од Европљана? Или су Европљани преузели систем и изразе од комуниста. Никако да нађем одговор да ли је старија кокошка или јаје.
    У било ком случају, врло је незгодно да Ser Džulijan King буде комесар, као што горе пише. Да краљ врши функцију комесара? Не иде никако. Тога није било у она наша комунистичка времена - чик да је тада смео неки новинар да оног познатог глумца Петра Краља, назове и напише Краљ Петар.
    Иначе, нико не верује да су Руси онако наместили Хајнца Кристијана Штрахеа. Или је пак Европа у ону чету (јединицу) од 15 бораца за истину запослила неке сорошоидне дебиле, или пак јадници морају да слушају наређења неког поремећеног налогодавца из дубине Европског друштва.
    На километар се види да је Штрахеа наместила легална обавештајна служба која је у служби садашње власти, а не Руса, или Удбе. Иначе Штрахе није националиста као што ови europian community стално трубе. Он је исто као и Ангела Меркел, поносан на своју нацију.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna