Autor: BBC News na srpskom

BBC
29.07.2019.
00:01 > 01:00
Često ne volimo da pričamo sa supružnicima o novcu, ali ponekad moramo – i to se ne završi uvek dobro.
  • e

    29.07.2019 08:53
    Izuzetno dobar tekst, mala lekcija za život koju su sve nas roditelji trebalo da nauče. Za vezu bez problema osim ovog važnog činioca (sličnosti u stavu prema novcu - oboje da budu trošadžije ili štediše), neophodna je i sličnost u stavu prema religiji (stepen verovanja ili odsustvo, sama religija je nevažna), potom politički stavovi (ne svakodnevna politika, nego osnovne vrednosti - liberal/konzervativac), i na kraju približno obrazovanje, Različitosti na ovim poljima koje su značajne će onemogućiti harmoniju u zajedničkom životu i biti stalni uzrok svadja i problema, i brzog kraja veze.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna