Autor: BBC News na srpskom

BBC
09.03.2021.
08:13 > 09:00
Intervju para otkriva kontradiktornosti javnog i privatnog života kraljevske porodice.
  • cviko

    09.03.2021 15:46
    "Lady" Megan, kao filmska glumica obrlatila je princa Harija i ne pušča ga
    . "lady" Megan je mnogo zabidžila
    . princ Hari nikako da shvati da "filmske glumice + balerine "
    . u engleskoj aristokratiji su na donjim lestvicama
    . a i da se kaže da robovi nisu naređivali pogotovo kraljevima
    /
    kralj i kraljica postoje u šahu i kartama
    . nadam se da će engleska kraljica i dalje postojati
    . i da "lady" Megan samo mnogo niža figura i vrednost
    /
    treba biti realan
  • NIA

    09.03.2021 15:15
    Postujem uredjenje u svim zemljama. Njihova stvar. Monarhija u VB postoji vekovima, prilagodjavala se vremenu i opstaje. Sad ce trecerazredna glumica da muti vodu. Samo je zalosno sto je to krenula sa jednom mentalno bolesnom osobom koja pljuje po svojoj porodici. Sutra ce mozda i po toj svojoj maloj novoj porodici isto tako. Oduzeti im sva primanja i titule pa neka onda idu kod Opre, ako ih primi.
  • Hattori Hanzo

    09.03.2021 14:06
    Markl
    ...taj se još nije rodio ko je prišao a ne prodrmao kavez srca Brtanske imperije. Meganica ima svojih pet minuta, a imperija traje forever...
  • Milan

    09.03.2021 11:34
    ha!
    Dva lezilebovoca. Ako vec hteli da zive obican zivot, zasto se nisu odrekli i miliona koje su poneli sa sobom. Dao boh ja njima motike, pa da vide kako se leci stres i depresija radom.
  • Viki

    09.03.2021 10:54
    A druga strana...?
    Metafora "drmati kavez" je, generalno, uvredljiva i ružna. U kavezu su divlje zivotinje. Mis Markl je mogla malo bolje da se raspita gde se udaje. U Kaliforniji zive jos raskosnije, namerni da budu javne licnosti-influenseri... toliko o bekstvu od tabloidnih medija. Mogli su da se povuku u potpunu anonimnost i zive kao sav obican svet..ovako, svoj zivot slavnih grade na princevoj tituli, koje su se odrekli... ili mozda nisu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna