Autor: BBC News na srpskom

BBC
02.01.2022.
09:39 > 10:00
Praksa će biti strogo regulisana, a svaki slučaj će procenjivati dva lekara - od kojih jedan mora da bude stručnjak za palijativnu medicinu.
  • Milica 36

    02.01.2022 22:12
    Eutanazija
    Ko nije preživeo i doživeo da mu najdraže biće umire u najgorim mukama odmah bi izglasali zakon o eutanaziji. Nego ljudi izvršavaju samoubistva skakanjem sa zgrada, vešanjem, trovanjem itd. Znamo svi kako živimo i kakvo nam je zdravstvo na najnižim granama.
  • Banderaš

    02.01.2022 16:46
    eutanazija
    Samo zatucan primitivac,sebicnjak bez saosecanja,neko ko nije imao kontakta sa nekim bočesnim ko ima ogromne bolove,celodnevnu besanu patnju,samo neko ko nema empatije za ljude pored sebe-moze biti protiv uvodjenja eutanazije u Srbiju.
    Moje misljenje je da,onog trenutka kada ja zbog bolesti ne budem mogao prepoznati svoje rodjeno dete koje volim najvise na svetu,ja vidim svoj zivot suvisnim,nepotrebnim i bezsmislenim i trazim od drzave da mi pomogne i da mi zakonski omoguci da ostanem bez tog zivota bez smisla.
  • Deki

    02.01.2022 10:17
    Ispravno
    Dosta sa lažnim moralisanjem. Kad budem postao teret sebi i drugima, uradiću to.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna