Autor: BBC News na srpskom

BBC
20.05.2022.
09:22 > 10:00
Tomislav Nikolić je pre tačno deceniju pobedio na izborima za predsednika Srbije i omogućio SNS-u da napravi zaokret koji je potpuno promenio političku scenu.
  • "Osmica"

    20.05.2022 17:31
    Citiraću generala Momira Stojanovića, nekadašnjeg funkcionera i poslanika SNS, koji je bio i direktor Vojno- bezbednosne agencije:
    Nijedan gorući problem nije rešen, niti su napravljeni pozitivni pomaci. Kosovo klizi ka nezavisnosti, a Republika Srpska ka unitarnoj Bosni i Hercegovini. Integracija u EU je jako daleka. Spoljna politika i diplomatija se svela na jednog sveznajućeg i svemogućeg čoveka", istakao je on.

    Dodao je da su negativni rezultati razaranje institucija, kontrola medija, odliv školovanog kadra, zagadjenje životne sredine kroz uvoz prljave tehnologije, dalji pad nataliteta, promocija nestručnih i nesposobnih kadrova, ogromno zaduživanje zemlje i koketiranje vrha države sa nosiocima kriminala i korupcije.
  • rale

    20.05.2022 10:28
    Ljudima je bio dosadio Tadić i DS, a bivši radikali shvatili da sve što treba da urade je da kupe malo modernija odela, da flertuju sa EU i bukvalno iskopiraju sve što DS radi ekonomski i društveno da bi se dočekali vlasti. E, a onda kada vlast dođe SNS je shvatio da imaju nula kadrova za upravljanje državom i da je došlo vreme ponovnog medijskog ispiranja mozga i pljačkanja države od strane polupismenih.
  • agatoni,aga,akademik

    20.05.2022 10:07
    hvala
    Ti dragi Bože , da smo skinuli žute demokrate !!! Koliko vrede ds pokazuje ko ih danas vodi i podrška od 0.3 % , zamislite mogli su nesretnici pobediti 2012 !
    živela Srbija !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna