Autor: BBC News na srpskom

BBC
13.04.2023.
09:11 > 09:15
Za ubistvo mladog Andree Papija okrivljena je medvedica poznata pod imenom JJ4.
  • Megido

    13.04.2023 14:30
    Uskoro svet bez nasilja
    Ovih dana mnogi će se setiti Isusa Hrista i obeležiti njegovo čudesno uskrsenje iz mrtvih. Ali mnogi ne znaju da je on bio živ i veoma aktivan kao moćno duhovno stvorenje na nebu u vreme kad je prorok Isaija u 7. veku p.n.e. pisao o predivnom vremenu mira i sigurnosti, kad Isus bude vladao nad ovom planetom kao moćan Kralj. Zanimljivo je da je Isaija napisao i ove pojedinosti koje govore baš o ponašanju divljih zveri u Hristovom Kraljevstvu i među njima se spominje i medvedica:,,Krava i medvedica zajedno će jesti, a njihovi mladunci zajedno će ležati. Lav će jesti slamu kao bik. Dete koje sisa igraće se nad kobrinom rupom, dete koje je prestalo da sisa stavljaće ruku na rupu zmije otrovnice."(Isaija 11:7,8)
  • Hm

    13.04.2023 11:54
    Hm
    Hajde da istrebimo sve divlje životinje! Žao mi je mladica, ali je trcao, medved shvatio da je plen i eto šta se desilo. Ako coveka napadne ajkula, hajde sve da ih potamanimo. Jel to u redu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna