Autor: BBC News na srpskom

BBC
07.06.2023.
12:14 > 12:30
Novim Zakonom o upravljanju privrednim društvima u vlasništvu Srbije javna preduzeća odlaze u istoriju. Međutim, šta to znači?
  • Pićuka

    07.06.2023 17:22
    Ono što je javno to je naše i tu je država, a država su građani, vlasnik 100% dogk god postoji planeta. Mislim na ono što se tiče prirodnih resursa. Kaže dotična da se tu ništa ne menje, nema ni u snu malverzacija. Imate primer Penzionog fonda. Penzioni fond je bio vlasnik mnogih objekata po banjama i sl. Iz toga se nekada finansirao u određenoj meri. Onda je ova vlast donela zakon da "vlast" ima većinu u upravnom odboru i šta se desilo. Svi objekti, ili većina, koji su bili u funkciji zdravstvenog turizma a u vlasništvu fonda su se polako rasprodali. Toliko o njihovoj "majke mi".
  • Ovo

    07.06.2023 16:25
    Ovo
    je cist Kriminal sta SNS mafija hoce da uradi! Nejce da mose bando...imacete milon Cestitih Patriota na ulici koji nejce samo Setati?! Pa vi izvolte pokusajte da i ovo sto je preostalo rasprodate!
  • Mile

    07.06.2023 15:05
    Mile
    Normalno da se sprema prodaja Srbije ovim kriminalnim zakonom! Neverujem da će uspeti AV da ovo sprovede jer isti dan bi dobijo Revoluciju!!! Ovo je još jedan u nizu kriminalnih dela zbog kojih izlazimo na Proteste! Vidimo se

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna