Autor: BBC News na srpskom

BBC
18.01.2024.
08:49 > 09:00
Samo dve desno orijentisane stranke ušle su u srpski parlament, dok će se ostale boriti da preživi bez poslaničkih mandata.
  • A Ruska stranka?

    18.01.2024 12:33
    Pogrešan tekst, jer u Parlament Srbije su ušle 3 liste desnice , a ne 2 kao što piše. Pogledajte u parlament su ušle: 1. Mi Glas iz Naroda 2. DSS-Poks 3. Ruska stranka ( Srbi i Rusi braća zauvek).
    A dalje tekst ne pominje osnovnu stvar, da jedino Desnica u Srbiji nema medije u odnosu na Vučića i levicu. I time je u neravnopravnom položaju sa Desnicom u Evropi koja ima pristup medijima.
    Tako da je ova opširna analiza skroz promašila. Prava analiza morala je da kaže ovo: "da kada u Srbiji sloboda medija bude kao u Evropi, tada će Desnica u Srbiji imati 60% glasova". A dok saćekamo tu slobodu medija, Pokret MI glas iz Naroda kao i ostale stranke desnog-centra treba da odu u Kinesku i Rusku ambasadu i da potraže finansije za osnivanje medija i tv stanica koje će po snazi da pariraju N1 i Pinku. Onda će ova analiza da bude moguća i da se vidi prava snaga desnice koja je objektivno na 60%, ali u medijima ne postoje ti ljudi i te stranke. U odnosu na Evropu gde postoji donekle sloboda medija, u Srbiji je totalna mediska blokada, i u medijima desnice nema.
  • Gz

    18.01.2024 09:52
    Gz
    U Srbiji nepostoji vise Desnica jer ih je Kosovo amputiralo zauvek! Ove retorike folklor i sl.odavno nepiju vodu!
  • Jovan

    18.01.2024 09:32
    Desnica u Srbiji je pod kontrolom sluzbi ili ti Vucica.Nema u Srbiji ni levice ni desnice,sve su interesne grupe,pod kontrolom zapada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna