Autor: BBC News na srpskom

BBC
18.02.2024.
11:52 > 12:00
U poslednje dve godine, košarkaške utakmice Crvene zvezde i Partizana u Evroligi postale su gotovo svetska atrakcija, ali je pitanje kakva je budućnost večitih rivala u najjačem evropskom takmičenju.
  • II

    18.02.2024 15:54
    Vapaj
    Pošto je popularnost sporta, pogotovo košarke, toliko porasla u zadnjih par godina, trebalo bi država da reguliše i više stavi pod kntrolu klubove koji vode mlađe igrače. Ako se neki talenat sam od sebe, bogom danim darom i svojim umećem, istakne i vine, tu su odmah mame, tate budžovani da svojim veštim finansiranjem u pravom smeru (u prave ruke) podstaknu forsiranje i podsticanje svog skromno talentovanog ili pak netalentovanog deteta, po svaku cenu! Pošto je veoma mali broj pravih pozicija u timu, zbog, po svaku cenu forsiranih i rezervisanih mesta za igrače sa urgencijom, talentovani sede na kupama, možda i namerno, da ovi od roditelja od sile i besa, ne bi bili u senci igre pravih igrača,...da izgleda da je to najviše što klub ima i može da ponudi, po cenu da izgubi utakmicu,.... Izlišno je pominjati koliko se samopouzdanje i talenat mlađih igrača na ovakav način guše, jer to traje i traje.
    Koliko se čini, manje na jugu države, a više kako se ide ka severu. Katstrofa kroz šta sve talentovana mlada deca već u tom uzrastu prođu, i pre nego što se formiraju kao ličnosti.

    Uvodimo silna pravila u škole, zarad brige i psihičke, i fizičke, o deci! Što i treba! Pa neka tako bude i što se sporta tiče, jer jako puno dece, pogotovo, u mlađem uzrastu trenira. A tu se svašta dešava zbog pritisaka.
  • Г

    18.02.2024 12:20
    Г
    Нема! Све док их ми плаћамо они су ушушкано јер играли не играли они новце сисају! Када се приватизују онда могу навијачи и љубитељи очекивати нешто више јер непостоји ништа бесплатно!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna