Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

AMSS: Opasnost zbog mokrog kolovoza

Saobraćaj na putevima van većih gradova u Srbiji je slabijeg intenziteta, magla je prisutna u planinskim predelima i po kotlinama, a u većim delovima zemlje kolovozi su mokri.

Preminuo novinar Vaso Bojčić

Novinar Vaso Bojčić (75), dugogodišnji direktor nedeljnika Naš glas i Radio Smedereva, preminuo je posle kraće bolesti u Smederevu.

Vrbas: Društvu invalida dostavu pomagala koči prevoz

Društvo invalida u Vrbasu (DIV) od 2016. vodi akciju prikupljanja ortopedskih pomagala, nazvanu "Ljudi DIVovskog srca", koja je dobila snažan zamah uspostavljanjem kontakta sa humanitarnom organizacijom "Inhelp" iz Nemačke.

Nova stranka traži smenu državne sekretarke MUP-a

Nova stranka zatražila je hitnu smenu državne sekretarke Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije Dijane Hrkalović zbog, kako su naveli, "laži i obmanjivanja javnosti" u vezi sa upadima naoružanih napadača u kuću predsednice Opštinskog odbora te stranke u Pećincima Jelene Grujić Ristić.

Velikom broju gradova preti potop

Otapanje leda na Grenlandu sve je veće i ozbiljnije, a za to naučnici pre svega krive globalno zagrevanje izazvano ljudskim aktivnostima.

SNS: Neće biti parlamentarnih izbora

Glavni odbor (GO) Srpske napredne stranke (SNS) odlučio je danas da na proleće budu održani samo izbori za Skupštinu grada Beograda i da neće tražiti vanredne parlamentarne izbore, izjavila je posle sednice GO članica Predsedništva SNS Maja Gojković.