Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Urednik Informera mora da plati Veranu Matiću 250.000 dinara

U prvostepenoj presudi Višeg suda u Beogradu koja je ovih dana dostavljena strankama, Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik "Informera" moraće da plati glavnom i odgovornom uredniku informativnog programa B92, Veranu Matiću, naknadu štete u iznosu od 250.000 dinara sa kamatama, kao i troškove postupka.

Subvencije Er Srbiji 40 puta veće od "profita"

Nacionalni avio-prevoznik Er Srbija u 2016. zabeležio je dobit od 105 miliona dinara (oko 900.000 evra) saopštila je ova kompanija, ali je istovremeno nije objavila je da je primila subvencije od države vredne 4,95 milijardi dinara.

Muškarac preminuo na pisti aerodroma u Nišu

Nemački državljanin srpskog porekla J. M. (73) preminuo je oko 15 časova na pristanišnoj platformi aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu, neposredno pre ulaska u avion kojim je trebalo da bude transportovan do Frankfurta u Nemačkoj.

U Pomoravlju za sedam dana 78 požara

Na području Pomoravskog okruga, od početka avgusta dogodilo se 78 požara, 74 na otvorenom prostoru a opožarena površina iznosi 815 hektara, izjavio je komadant Vatrogasno spasolačkog bataljona u Jagodini Saša Ignjatović.

Penzija u septembru samo uz novu ličnu kartu?

Nadležni u Poštanskoj štedionici još nisu doneli odluku na koji način će još nekoliko desetina hiljada penzionera podizati svoje penzije od 1. septembra ukoliko nisu uzeli nove biometrijske lične karte.