Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Odsekla penis muškarcu koji ju je silovao

Jedna Indijka (24) odsekla je polni organ čoveku koji ju je godinama seksualno zlostavljao, a koji je u njenu kuću dolazio kao hinduistički samoproglašeni sveti čovek.

SZO troši više novca na putovanja nego na borbu protiv bolesti

Svetska zdravstvena organizacija (SZO) troši oko 200 miliona dolara godišnje na putovanja, mnogo više nego što daje za borbu protiv nekih od najvećih bolesti, uključujući sidu, tuberkulozu i malariju, pokazuju interna dokumenta u koje je Asošiejted pres imao uvid.

Mrtve ribe plutaju kanalom u Čačku

Mrtve ribe pojavile su se u kanalu koji protiče kroz čačansko naselje Ljubić kej, saopštilo je danas udruženje građana "Poplavljeni 1965. i 2014.".

Srbija domaćin regionalne konferencije o PHP programiranju

Regionalna konferencija o PHP programiranju, koja će okupiti više od 500 učesnika iz zemalja regiona i sveta, biće održana tokom idućeg vikenda, 27. i 28. maja, u beogradskoj operi i teatru "Madlenianumu" u Zemunu, najavili su danas ogranizatori.

Vrbas dobio prvog šahovskog velemajstora

Na međunarodnom turniru u šahu "PEP 2017", održanom u Beogradu početkom marta, dvadesetpetogodišnji internacionalni majstor iz Vrbasa Miloš Roganović, ubedljivom igrom ostvario je i treću normu za titulu velemajstora.

Erdogan od danas ponovo i lider stranke

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan vraća se na čelo vladajuće partije, što mu je omogućeno skorašnjim proširenjem predsedničkih moći i izmenom ustava.

Restitucija se završava za "pet do sedam godina"

Strahinja Sekulić, direktor Agencije za restituciju, rekao je da ta institucija nije vodila postupak restitucije u slučaju Kliničko-bolničkog centra Dragiša Mišović, koji očekuje sudske izvršitelje zbog duga od milion evra na ime restitucije.