Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

U udesu poginula devojčica

Jedna devojčica je poginula, a dve osobe su teže povređene kada su se jutros, oko 8 časova, na putu Niš-Knjaževac direktno sudarili "jugo" i "polo".

Kome džihadisti prodaju naftu?

Deset miliona dolara nedeljno zarade džihadisti od nafte koju navodno prodaju turskim biznismenima. Rusi traže objašnjenje od zvanične Ankare.

Abaud planirao još napada

Vođa terorističkih napada u Parizu planirao je nakon pokolja napade na jevrejske ciljeve, škole i transportni sistem u Francuskoj, navode izvori upoznati s tokom istrage.

Izbeglicama prodaju kartice za mobilne i po višestruko većim cenama

Od kampa u Miratovcu nekoliko grupa migranata koji su iz Makedonije vozom stigli do Tanbanovaca, pešačeći oko pet kilometara, stižu u Prihvatni centar u Preševu. Humanitarna pomoć je gotovo "automatizovana". Veći broj volontera iz zemlje i inostranstva najpre deci i ženama daje topao čaj. Stižu i sendviči.

Oland: Svečano obećavam, uništićemo Islamsku državu

U Francuskoj je danas održana nacionalna memorijalna služba za 130 ubijenih u terorističkim napadima u Parizu pre dve nedelje. Francuski predsednik Fransoa Oland je poručio da će Francuzi na napade odgovarati tako što će više pevati i odlaziti na koncerte i stadione.