Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Evro sutra 118,37 dinara

Dinar će u utorak neznatno promeniti vrednost prema evru u odnosu na danas i zvanični srednji kurs biće 118,3747 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).

Na Zapadu ništa novo - bogati još bogatiji, siromašni opet izgubili

Deset godina nakon finansijske krize sve je kao pre; privrede se razvijaju stopama približno nekadašnjim, nove tehnologije i proizvodi neprekidno naviru. Skočile su, međutim, cene akcijama, nekretninama, sportskim transferima, umetninama - onome od čega žive bogati, a umanjena je vrednost platama, penzijskom osiguranju, štednji - glavnom osloncu siromašnijih.

Uhapšeni zbog šverca tramadola na granici

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave granične policije zaplenili su 23.273 tablete tramadol i uhapsili I. K. (34) i S. R. (29) zbog sumnje da su se bavili švercom opojnih droga.

Akcije "Tesle" skočile za 15 odsto

Akcije "Tesle" uzletele su za više od 15 odsto u trgovanju pre zvaničnog otvaranja Njujorške berze, nakon što je generalni direktor kompanije Ilon Mask postigao nagodbu sa američkom Komisijom za hartije od vrednosti.

Trećeligaš Monca vraća Kaku iz penzije?

Italijanski trećeligaš Monca, odmah po dolasku na čelo kluba Silvija Berluskonija i Adrijana Galijanija, ponudio je bivšem najboljem fudbaleru sveta, Brazilcu Kaki, da se vrati na teren iz igračke penzije.