Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Puma napala bicikliste u Sijetlu

Pripadnici Službe za zaštitu divljih životinja ubili su pumu koja je prethodno usmrtila jednog biciklistu, a drugog teže povredila na stazi Nort Bend udaljenoj 50 kilometara od Sijetla u američkoj državi Vašington.

Sarajevo danas dočekuje Erdogana

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan doputovaće u Sarajevo gde će održati predizborni skup uoči vanrednih izbora u Turskoj zakazanih za 24. jun.

Kako da sakrijete svoje podatke u Windowsu 10

Ako koristite Windows 10, znate da je vaše ime vidljivo na prvom ekranu koji vas dočeka nakon učitavanja. Nekima to predstavlja problem, pogotovo ako često rade van kuće ili na javnim mestima.

Šešelj kupio kuću u Hrtkovcima

Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj kupio je, kako navodi "Blic", kuću u Hrtkovcima, gde je, po presudi Haškog tribunala, počinio zločine protiv čovečnosti, zbog kojih je osuđen na 10 godina zatvora.

Povlači se 60.000 Poršeovih vozila širom Evrope

Nemačke vlasti naložile su povlačenje oko 60.000 Poršeovih modela "kajen" i "makan" širom EU posle otkrića da su vozila prekomerno zagađivala vazduh zbog softvera koji je isključivao kontrolu emisije tokom vožnje.

Bufon se oprostio od Juventusa

Legendarni golman Juventusa Đanluiđi Bufon oprostio se od tog kluba u današnjoj utakmici protiv Verone, poslednjoj u ovoj sezoni u Seriji A, a tokom koje su crno-beli proslavili osvajanje sedme uzastopne šampionske titule.

Novinar Cvetković zadržan šest sati na Jarinju na ispitivanju

Novinar iz Bele Crkve Stefan Cvetković izjavio je da je danas na povratku sa Kosova zadržan u policijskoj stanici na prelazu Jarinje punih šest sati i da je od njega traženo da da izjavu i informacije koje su vezane za ubistvo kosovskog političara Olivera Ivanovića.