Info
18.02.2015.
19:13
Predsednik Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata u Železari Smederevo Saša Čolić izjavio je danas da bi gašenje Železare bio definitivni poraz i dodao da ona može da funkcioniše bez državne pomoći.
  • 19.02.2015 09:34
    Gasenje zelezare ne da bi bio poraz neko cista probeda!Postavlja se pitanje:pre tri godine kad je zelezara preuzeta bila je bez dinara gubitka ! Krajem 2013 zelezara pokazuje gubitak od 525 miliona eura! Opa! Odakle toliki gubitak za 3 godine!
  • Srđan

    19.02.2015 06:29
    Ajmo realno, ono je bila ucena Esmarka, nije ni čudo što je nisu prihvatili.
  • Brus Vilis

    18.02.2015 21:41
    6 miliona gradjana ispaštaju i plaćaju nesposobnost ove države i njihovo igranje "Monopola". Ako železara ne može da posluje valjano - ključ u bravu. Nemam više sažaljenja za hiljade i hiljade bespotrebno zaposlenih radnika koji decenijama nisu zaradili svoju platu, pa im se novac zahvata i deli iz budžeta. Za sve ove godine mogli su sedeći na kolektivnom godišnjem odmoru završiti po dva fakulteta ili se bar prekvalifikovati, ili možda podići manji kredit i kupiti 2 hektara zemlje, zasaditi paradajz, papriku, pa prodavati... Svi samo sede i bleje i kritikuju i čekaju političare da im reše probleme. Al ovi naši pajaci u Skupštini se nisu školovali na Oksfordu i njihovo poimanje ekonomije u ravni je sa Malom Princezom, tako da slaba vajda od njih. Moglo se 5 bolnica i isto toliko škola sagraditi od uludo bačenih para u Železaru samo u poslednjih par godina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna