Info
16.03.2015.
12:06
Reprezentativni Policijski sindikat Srbije organizovaće u petak, 20. marta, protestnu šetnju od Vlade Srbije do zgrade Predsedništva, zbog, kako je navedeno, lošeg stanja zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova.
  • Stevan

    16.03.2015 20:06
    Konačno braćo, kolege!!! Svi u Beograd!!!
    Ajmo u taj Beograd da im pokažemo koliko nas ima i da objasnimo tim nikogovićima kako živi narod Srbije koji branimo i čuvamo od njih samih!! Radimo goli i bosi, pomoću štapa i kanapa!! Nemamo tonera, papira, zgrade se raspadaju, plafoni otpadaju, a gospoda u novim džipovima, audijima... Ispred MUPa parkirano 500.000 evra a policajci bez cipela... Pa dokle više ??? Vučić nagradjuje trojicu kolega za presretanje, sad se setio kad je čuo za Miting! Oni presreću svaki dan i malo gore kriminalce od tih francuza!!!Ne možeš nam se uvući u dupe Vučiću, sad je kasno!Zasrali ste i previše!! Ćeraćemo se mi tek sad!!
  • 16.03.2015 14:43
    Imate i moju podršku, ALI SAMO AKO PODRŽITE I SVE OSTALE PROTESTANTE!
    Isto svi traže kao i vi! I lekari, i profesori, i poljoprivrednici, i sava sirotinja i beda!

    Nemojte preko njihovih leđa dobijati poene u cilju zaštite "državnog" aparata!

    Ako lovite u mutnom, samo za sebe, pošto ovima treba svaka zaštita, onda KO VAS *EBE!
    Ako ste stvarno na našoj strani, onda je vreme da se svi udružimo i konačno oslobodimo!

    Od vašeg poteza zavisi kako ćemo dalje!

    Jasno?
  • Apsolutna

    16.03.2015 12:25
    podrška
    Sramota za koje pare rade s obzirom da rizikuju svoj život gotovo svaki dan, a pogotovo u današnjoj Srbiji koja je katastrofalna što se tiče kriminala pogledajte samo Novi Sad u šta se pretvorio, i zašto gotovo svaka vlast na čelo tako važnog ministarstva postavlja ljude koji nemaju osnovna znanja iz Kriminologije, Kriminalistike, Procesnog prava.........

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna