Info
24.03.2015.
16:56
Akvarel nekadašnjeg nacističkog lidera Adolfa Hitlera biće ove nedelje na aukcijskoj prodaji u američkoj saveznoj državi Kaliforniji, saopštio je kasno sinoć hotel u kojem će biti organizovana prodaja.
  • 24.03.2015 22:59
    Ne bi me čudilo da ovo detinjasto obojeno platno dostigne popriličnu cenu, jer pretpostavljam da će se pomračeni umovi povampirenih nacista otimati o takvu "relikviju", koja je rađena rukom njihovog "idejnog oca". Da je Hitler imao malo više talenta, posvetio bi se slikarstvu, usmerio bi svoju kreativnu energiju na stvaranje, ali, avaj, njegovi likovni pokušaji su ismejani i oštro kritikovani od njemu najbližih osoba, te se njegova energija usmerila na destrukciju i mržnju, postao je opak, kao i većina ljudi koja se ne ostvari u životu. Sve se to desilo u istorijskom momentu koji je pulsirao na istoj frekvenciji i to mu je dalo dodatnu moć da zavede milione i uvuče ih u svoj mrak i ludilo. To je njegov izopačeni bolesni um kompenzovao mračnim zadovoljstvima, bacivši se na uništavanje svega lepog što su dugi stvorili, a pre svega, na uništavanje miliona života.
  • 24.03.2015 19:34
    Da prostite, se*em mu se u ikebanu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna