Info
08.05.2015.
12:52
Srbiju je u periodu od 1. januara do 1. maja ove godine uvezeno oko 2.700 tona mleka, mleka u prahu i sireva, što je više nego duplo u istom periodu prethodne godine, pokazuju podaci Uprave carina.
  • Observer

    09.05.2015 06:14
    Očekivano
    Ovakav trend uništavanja poljoprivrednika je očekivan i ne radi se znači, samo o mlekarima. Ozbiljni komentari na ovu temu su redovno cenzurisani u popularnoj štampi! Znači riba smrdi od glave. Pored sramnog sporazuma sa EU, dodatni pritisak je izazvao potez recipročnih sankcija prema EU, od strane Rusije. Pa neće EU na svojoj grbači da oseti sankcije, pretvori mleko u prah, lakše je za čuvanje i transport. Njihov seljak to neće ni osetiti, jer ga čuvaju, kao malo vode na dlanu. Oni znaju, zašto je to dobro, a da li mi to znamo, veliko je pitanje.
  • 08.05.2015 13:11
    al je zato taksa .
    na uvozni sir 50%. Slobodna trgovina i taj rad...
  • 08.05.2015 13:07
    A mleko u prahu koriste mlekare za proizvodnju "srećnih" produkata, mi se "sladimo" mlekom u prahu, a u isto vreme mlekare se razbijaju od profita, dok stočari propadaju. Zašto se dozvoljava uvoz tolikog mleka u prahu? Onda se pitaju zašto opada kupovina domaćeg mleka, a raste kupovina stranog mleka. Domaće mleko i mlečne proizvode ne kupujem od aflatoksin afere, radije plaćam više za uvozno mleko i ostale proizvode, pa znam šta mi dete pije. Ugasili su Novosadsku mlekaru, monopilistički se ponašaju, a sve im to ova država dozvoljava. OTPOR, STOKO!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna