Info
14.05.2015.
17:50
Šest osoba je uhapšeno u Republici Irskoj zbog planiranja atentata na princa od Velsa i njegovu suprugu Kamilu, koji će sledeće sedmice posetiti Irsku i Severnu Irsku, piše irski "Dejli miror".
  • Manjina 57

    15.05.2015 07:56
    Posle smrti Brežnjev se sretne sa Sulejmanom Veličanstvenim i pita ga: "Kaži mi, kako je moguće da ste vi osvojili Mađarsku i držali je 150 godina, a ipak ste i dalje u dobrim odnosima? Mi smo u Mađarskoj bili svega 45 godina, a oni nas i dalje mrze"? Odgovor Sulejmana: "To je zato što mi nismo uveli turski jezik kao obavezan u školama, i nismo terali Mađare da slave dan bitke kod Mohača". Da li je potrebno detaljnije razraditi? Šta su Englezi drugo i očekivali? Mada, ruku na srce, Čarli je tu najmanje kriv, njega u stvari niko ništa ni ne pita.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna