Info
29.06.2015.
12:53 > 12:54
Novosađanka I. F. (31) uhapšena je zbog sumnje da je preko lažnih turističkih aranžmana iznudila više od milion i po dinara od građana.
  • 02.07.2015 07:54
    A zašto vam uopšte trebaju agencije? Sedneš u auto/autobus/voz/avion odeš u željeno mesto i nađeš privatan smeštaj (manje više, smeštaj nađe tebe), hoćeš u hotel, nađeš na internetu i rezervišeš, cene upola manje nego preko agencije. Svrha agencije je samo šišanje lenjih i nesposobnih ovaca
  • hahaha

    29.06.2015 18:27
    idiot
    Koliko glup moras biti da pomislis da te nece niko provaliti. Ajd da si uzeo neke pare i nestao...nego si ostao u drzavi...cak sta vise u gradu. Debil
  • Oštećeni

    29.06.2015 16:58
    Srećom Novi Sad je imao samo 2 ili 3 prevare pa su mnogi Beograđani letovali preko naših agencija. Prošle god. jedna agenc. iz Zmaj Jovine ili Dunavske je pravila problema a pre 3 god. Sport Travel iz Ćirpanove nas je zavio u crno jer smo morali da odemo na odmor da nam ne propadne godišnji a posle gazdaricu nismo našli pa nam i pare propale.
    Kasnije u Mupu kazali da će je suditi i valda se dočepala zatvora.
  • 29.06.2015 14:37
    Objavite puno ime i sliku pa nije maloletna!
    Zasto stitite identitet kriminalaca?!
  • Milos

    29.06.2015 14:34
    Sta je stvarni uzrok?!
    Sumnjam da je svesno doslo do prevare. Pre ce biti da je morala da poplaca prvo poreze drzavi i da je zarada kroz aranzmane bila mnogo manja nego sto su porezi koje je trebala da plati pa je tako zena upala u problem. U svakom slucaju ako je placala polisu insolventnosti u slucaju finansijskog kraha firme svi putnici ce biti obesteceni i ako nije zaista u pitanju neka svesna prevara i izvlacenje novca sa racuna
  • Marko

    29.06.2015 14:34
    ...
    Aj da ne bude da nema komentara, samo da kažem da se nekada znalo reda.
  • Sara

    29.06.2015 13:58
    Vec vidjeno
    Svake godine ista prica. Ova vlasnica je samo jedna u nizu a bice ih verovatno ovog leta jos. Mnoge agencije su na ivici propasti jer imaju dugovanja .. i to mnogo zvucnijih imena od ove. Da podsetim da su tako propale mnoge poput Jolly travel, Conte, United i mnoge druge a neke su samo promenile ime i nastavile da posluju (tipa Kalodukas u Mediteraneo, Perla tours u Perla travel i sl.)
  • Turisticki radnik

    29.06.2015 13:40
    Nista novo ...
    Veliki broj agencija su u minusima i samo je pitanje vremena kada ce se pojaviti nove sa istom pricom. Mnoge agencije imaju velika dugovanja prema Grckim partnerima i to si im do sada Grci tolerisala ali se plasim da je tome sada dosao kraj posto su i oni upali u haos i bedu. Pocetak je sezone i tek ocekujem haos sa turistickim agencijama koje grcaju u dugovima kao i sve u Srbiji ... inspekcija po 100 put ne radi na preventivi vec ispijaju kafice po restoranima i citaju desavanja iz novina

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna