Novosađanka varala građane preko lažnih turističkih aranžmana

Novosađanka I. F. (31) uhapšena je zbog sumnje da je preko lažnih turističkih aranžmana iznudila više od milion i po dinara od građana.
Novosađanka I. F. (31) uhapšena je zbog sumnje da je preko lažnih turističkih aranžmana iznudila više od milion i po dinara od građana.

Ona je, kao zaposlena u turističkoj agenciji "Tomas kompani" iz Beograda, zaključivala ugovore o putovanjima, izdavala čekove i vaučere preko posrednika, od 19. novembra 2014. do 29. maja ove godine.

Novac od građana preuzimala je u gotovini, čekovima ili preko uplata na račun.

I. F. je određeno zadržavanje do 48 sati, a potom će uz krivičnu prijavu biti privedena tužilaštvu.

Policija je pozvala oštećene građane da se jave u PU Beograd na Odeljenje za suzbijanje privrednog kriminala, na broj 011/279-76-29.

  • 02.07.2015 07:54
    A zašto vam uopšte trebaju agencije? Sedneš u auto/autobus/voz/avion odeš u željeno mesto i nađeš privatan smeštaj (manje više, smeštaj nađe tebe), hoćeš u hotel, nađeš na internetu i rezervišeš, cene upola manje nego preko agencije. Svrha agencije je samo šišanje lenjih i nesposobnih ovaca
  • hahaha

    29.06.2015 18:27
    idiot
    Koliko glup moras biti da pomislis da te nece niko provaliti. Ajd da si uzeo neke pare i nestao...nego si ostao u drzavi...cak sta vise u gradu. Debil
  • Oštećeni

    29.06.2015 16:58
    Srećom Novi Sad je imao samo 2 ili 3 prevare pa su mnogi Beograđani letovali preko naših agencija. Prošle god. jedna agenc. iz Zmaj Jovine ili Dunavske je pravila problema a pre 3 god. Sport Travel iz Ćirpanove nas je zavio u crno jer smo morali da odemo na odmor da nam ne propadne godišnji a posle gazdaricu nismo našli pa nam i pare propale.
    Kasnije u Mupu kazali da će je suditi i valda se dočepala zatvora.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.