Info
06.08.2015.
10:58
Lista pet najvećih poreskih dužnika u Srbiji ostala je nepromenjena u odnosu na prva tri meseca ove godine, samo je u međuvremenu njihov poreski dug još veći.
  • ZoranNS

    06.08.2015 17:54
    Zbog ovakvih i ovih dužnika država
    Zbog ovakvih i ovih dužnika država guli kožu sa leđa penzionera.
  • Grujica

    06.08.2015 13:54
    @Novosađanin - Kako?
    Lepo. Svi smo mi jednaki (reče budala), samo su neki malo "jednakiji".
  • Novosađanin

    06.08.2015 12:02
    Kako?
    Bio sam izvesno vreme privatnik i sećam se kako je traumatično izgledao dan kada bih morao da uplatim tromesečni PDV. Ne smem ni da pomislim šta bi me snašlo da sam nekada zakasnio. Ukoliko nisam imao dovoljno para na računu morao sam da uplaćujem pozajmicu i nisam smeo da pomislim da to ne učinim. Kako neko ko već ima ogromni dug za PDV može i dalje da posluje i da mu se još povećava dug. Ako mu se dug tako mnogo povećao znači da je bilo proizvodnje i profita ali ih za PDV i dalje zaboli ...
  • Dilkan

    06.08.2015 11:47
    Vidim da među ovim megalomanskim LOPINAMA i najvećim dužnicima nema nikog iz Vojvodine! Pitanje za Vojvođansku administraciju na čelu sa Pastorom i Pajtićem: do kada će građani Vojvodine plaćati DUGOVANJA kojekakvih nepismenih šibicara, prevaranata, klošara i gologuzije iz Beograda i Srbije?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna