Info
12.08.2015.
12:44
Branimir Glavaš, koji na slobodi čeka pravosnažnost presude za ratni zločin, pozirao je s bocom vina Fuhrerwein s likom Adolfa Hitlera.
  • Ehud Barak

    12.08.2015 13:51
    Posle Minhena 1972-ge, Izrael je cekao samo godinu dana .Cemu sluze nase obavestajne sluzbe? Da li ih uopste imamo?Imamo , naravno da imamo.Bave se svim i svacim osim obavestajnim i kontraobavestajnim poslovima .Moto:"Sluzimo Vodji".Na celu sluzbi su bivsi vojni policajci.Nestrucni kadar sve u svemu.
    Zasto sve ovo.Iole ozbiljna drzava bi se pozabavila problemom Glavas davnih dana .Dokazani ubOJIca Srba .
    Prije gotovo 14 godina, krajem 1991. i 1992, u Osijeku se dogodilo – do danas nerazjašnjenih – 27 ubojstava. Županijski tužilac iz toga grada Davor Petričević ovih je dana, dakle u julu mjesecu 2005, potvrdio da postoje dokumenti o tome da je desetak od tih 27 "još nerazjašnjenih" (prema dopisu Policijske uprave osječke dostavljenom zagrebačkom "Jutarnjem listu") ubojstava izvršeno na isti način: mučenjem ljudi, vezanjem ljepljivom trakom, strijeljanjem i bacanjem u rijeku Dravu.
    Tako kazu njegovi.Nije bitno sta oni misle i kazu, bitno je da "drzava" Srbija nista nije uradila po tom pitanju.Drzava je zakazala.RSKrajina je bila drzava u drzavi.Mile Martic i ostali ljuti krajisnici su nemo posmatrali Glavasevo bahacenje, smejanje u lice familijama pogubljenih , mucenih.Celom Srpskom rodu.
    Bitan je obrt kapitala.Zrtve su tu samo statistika.
    Izrael nije tako mislio.
    Srbija nije Izrael
  • Неђо из Кистања

    12.08.2015 13:02
    Усташа
    Нацизам и усташтво у све већем набоју у лијепој њиховој. Ајде да видимо хоће ли неко из Европске уније одреаговати на ово.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna